المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : Ihave problem



Hayat
11-01-2004, 04:44 AM
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته :roll: <font size="3"></font id="size3"><font color="navy"></font id="navy">
I want from any body to help me Iwant to chang the lange
In the computer to Arabic
مُحبتك في الله

فيصل المسعري
11-01-2004, 07:18 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
<font size="3"><font color="blue">
you are most welcome in our most benefit fvirtualdirs
Hayat Laha on line ..
But I did not get your point..
Either the computer langauge..
or you want to change the language
in order to write in Arabic

any way..
press (SHIFT)+(ALT) at the same
time in order to to write in
Arabic
But to change the computer language
you will have to change WINDOWS
</font id="blue"></font id="size3">

<font size="4"><font color="red">We learn as we share</font id="red"></font id="size4">


المسعري
المسعري

Tesrs,idle tesrs,I know not waht they mean
Tears from the depth of some divine despair
Rise in the heart,and gather to the eyes
In looking on the happy Autumn-field
And thinking of the days that are no more.

domo3`
11-01-2004, 04:37 PM
السلام علسكم

إذا كانت حزمة اللغة العربية مثبتة عندك اساسا
فلا يحتاج منك سوى أن تضغطي من لوحة المفاتيح

shift + Alt

أما إذا كانت غير مثبتة فيبدوا انه اثناء تحميل نظام التشغيل لديك
لم تختاري .. ان تكون المفاتيح باللغة العربية
او ان الوندوز لديك اساسه انجليزي

اذا كانت هذي المشكلة..
يجب ان تبدلي الوندوز الى نسخة عربية
حينها تستطعين ان تكتبي بالعربي والانجليزي

<center>http://domoo.jeeran.com/domo33.gif</center>

<center>**^^**هلا تفضلتي بالنقر هنا يا غاليتي **^^** (http://servername/fvirtualdir/viewtopic.php?t=18873)</center>